= Steaky z celého sveta =
JEDÁLNY LÍSTOK
Okrem steakov z 5 rôznych druhov mäsa ponúka aj domáce, ručne škrabané tataráky z viacerých druhov mäsa na porovnanie, zaujímavé šaláty a bohaté prílohy. Sme osobitne hrdí na náš D.Steakhouse burger, ktorý pripravujeme zo zmesi mäsa a podávame v domácej žemli.
D.STEAKHOUSE
Raw bar & ceviche
Ustrice - Fine de Claire No.1
Kaviár Beluga
Bliny, bielko, crème fraîche a šalotka
D.Steakhouse údený losos Label Rouge
Chobotnicové carpaccio
Krevetový cocktail
Ceviche z modroplutvého tuniaka
(P)
Aljašský King Krab - Nohy & Klepetá
Podávaný s prepáleným maslom a creme fraiche. Živých krabov dovážame letecky z Nórska. Vyberte si svojho kraba z akvária a ochutnajte veľké, nasladlé kúsky bieleho, šťavnatého mäsa.
Aljašský King Krab - Celý
Podávaný s prepáleným maslom a creme fraiche. Živých krabov dovážame letecky z Nórska. Vyberte si svojho kraba z akvária a ochutnajte veľké, nasladlé kúsky bieleho, šťavnatého mäsa.
Misa z morských plodov
Tatarák z čerstvého tuniaka, carpaccio z morského vlka, lososa Label Rouge, tuniaka, červené krevety a mušľa Sv. Jakuba
„Ceviche je nové sushi“, napísal NY Times. V zahraničí populárne, osviežujúce jedlo: čerstvá surová ryba marinovaná v limetkovej šťave s čili a koriandrom.
Šaláty
Immunity Booster:
D.Steakhouse fermentovaná zelenina:
zlatá repa, cvikla, karfi ol, kyslá kapusta, zeler, Kim-chi
Caesar šalát
Rímsky šalát s ančovičkami, slaninkou, parmezánom a krutónmi
3 druhy rajčín
S uhorkou, jarnou cibuľkou a bylinkami
(V)
Marinovaná cvikla
S poľníčkom a kozím syrom
(V)
Miešaný šalát
S fetou, avokádom, jablkom a krutónmi
Predjedlá & polievky
Hovädzí vývar s mäsovými guľôčkami a zeleninou
Špikové kosti s marinovanými hríbikmi
Hovädzie carpaccio s hľuzovkou a parmezánom
Tatarák z hovädzej sviečkovej a „pickles„
Foie Gras s pečenými dubákmi a vajíčkom
Wagyu mini burgery (2ks)
100% Ibérico de Bellota
Vyzretá šunka z Ibérijských prasiatok kŕmených 1 rok žaluďmi
100% Joselito Gran Reserva
Vyzretá šunka z Ibérijských prasiatok kŕmených 2 roky žaluďmi
Naše USDA PRIME Pastrami
Podávaná s Colman’s horčicou a fermentovanými pickles
STEAKY – JOSPER® GRIL
DRY-AGED 28 dní, BONE-IN
Sme prvá reštaurácia na Slovensku s vlastným dry-ageing chladiacim boxom, v ktorom si „vylepšujeme“ kvalitné slovenské mäso z plemena Slovenské strakaté.
Porterhouse, USDA Prime, 1000g+
T-Bone, USDA Prime, 800g+
Striploin, USDA Prime, 500g+
Côte de boeuf, 700g
(Rib Eye Bone-in, Simmental, SR)
SIMMENTAL (SK)
Filet
Rib Eye
Dry Aged 28 dní
PIEMONTESE (IT)
Lady Filet
USDA PRIME (USA)
Vďaka 150 dňovému dokrmovaniu kukuricou má toto mäso z tmavého plemena Black Angus maslovú chuť a robustnú šťavnatosť. My ponúkame mäso s najvyššou klasifi káciu USDA Prime, ktorú získa len 2% najlepšieho amerického mäsa.
Filet
Rib Eye
Striploin
Côte de boeuf, 800g+
(Rib Eye Bone-in)
WAGYU, KOBE (JAPAN)
Filet, A5, Kagoshima, 200g
Rib Eye, A5, Tajima, Kobe, 600g
Striploin, A5, Tajima, Kobe, 200g
OCHUTNÁVKA FILET STEAKOV
Filet 3 x 100g
Simmental (SR)
USDA Prime (USA)
Piemontese (IT)
Filet 4 x 100g
Simmental (SR)
USDA Prime (USA)
Piemontese (IT)
Wagyu, A5 (Japan)
GRAND PLATTER D.STEAKHOUSE
3 druhy steakov x 3 druhy hovädzieho dobytka
Filet, Piemontese, 200g
Rib Eye, Bone-in, Dry aged, Simmental, 700g
Striploin, Bone-in, USDA Prime, 500g
OMÁČKY
Domáci Au Jus
So zeleným korením
Pikantná
(P)
Krémová dubáková
Stilton
PRIDAJTE SI K STEAKU
Foie Gras
Čierna hľuzovka
Hlavné jedlá z Josper® grilu
Filet Pražmy kráľovskej s artičokmi
Divoký Aljašský losos King s teriyaki omáčkou a zeleninou
(chytený na udicu)
Tigrie krevety na soli
Chobotnica so zemiakmi a cherry paradajkami
Pluma „Ibério“ - steak z Iberijského prasiatka
Grilované kura 1⁄2, z voľného výbehu
Burger Black Label, USDA Prime s 3x pečenými hranolkami
Burrata s grilovanou zeleninou
(V)
Špargľové quinotto
(V)
Zeleninové prílohy
Dvojfarebné mrkvičky s medovou glazúrou
(V)
Pečená cibuľa s balzamikom
Dva druhy hrášku a fava fazuľky
Brokolica na masle
(V)
Grilovaná mediteránska zelenina
(V)
Zelené fazuľky s pancettou
Papričky Pimientos de Padrón
(V)
Baby špenát restovaný s cesnakom
(V)
Zelená špargľa na masle
(V)
Zemiaky, hríby & CO.
D.Steakhouse kváskový chlieb (kvások 7 rokov)
Ručne robený, podávaný s domácim maslom a soľou Maldon
Hranolky D.Steakhouse
Trikrát pečené, ručne krájané
Domáca zemiaková kaša
(V)
Gratinované zemiaky s hľuzovkovým olejom
(V)
3 druhy restovaných húb s petržlenovým maslom
(V)
Všetky jedlá môžu obsahovať alergény, pre viac informácií kontaktujte prosím náš personál.
(V) – vegetariánske jedlo, (P) – pikantné jedlo.
Všetky ceny sú uvedené v € vrátane DPH.